• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • PVC-vrij en recyclebaar
  • Beste prijs van NL

Behang luxe uitstraling

Behang met luxe uitstraling bestellen

Of je nu behang met een luxe uitstraling zoekt voor een woonhuis, restaurant, bedrijfsruimte of ontvangsthal, je wilt hiermee natuurlijk direct de goede indruk wekken. Bij Custom Fotowand weten we hoe bepalend wanddecoratie is voor het creëren van de juiste sfeer. Daarom vind je exclusief behang met luxe uitstraling in diverse uitvoeringen in onze uitgebreide collectie. Denk hierbij aan grafisch behang, luxe fotobehang met haarscherpe afbeeldingen uit de natuur, of kleurrijk en artistiek fotobehang. Altijd uitgevoerd uit één stuk en volledig op maat gemaakt. Kiezen voor behang met een luxe uitstraling is niet alleen kiezen voor wanddecoratie met een mooie afbeelding, maar is ook kiezen voor kwaliteit en het milieu. Ons fotobehang wordt namelijk gemaakt van de beste materialen – waaronder gerecycled PET - en is bovendien 100% PVC-vrij. De afbeelding wordt haarscherp op het behang gedrukt. Fotobehang blijft bovendien zeer lang mooi, ook bij intensief gebruik van de ruimte. Behang met luxe uitstraling van Custom Fotowand is krasvast, afneembaar en scheurt niet. Ideaal voor het inrichten van jouw (bedrijfs)ruimte.

Behang voor elke ruimte

Wanneer gebruik je behang met luxe uitstraling? En welk soort behang kies je dan? Custom Fotowand biedt hierin een hele ruime keuze. Denk bijvoorbeeld aan behang met dieren, heerlijk eten, mooie vergezichten of geometrische figuren. Het is ook mogelijk je eigen luxe fotobehang samen te stellen, bijvoorbeeld aan de hand van je eigen foto’s. Zo kun je behang met luxe uitstraling bestellen met daarop jouw team, slogan of bedrijfslogo. Omdat ons fotobehang altijd wordt gemaakt uit één stuk, ziet dat er na het aanbrengen superstrak uit.

IMG 2938

Voordelen van naadloos luxe fotobehang

Het grote voordeel van ons naadloze luxe fotobehang is dat er, de naam zegt het al, geen naden zichtbaar zijn. In tegenstelling tot traditioneel vliesbehang met afbeelding, breng je ons naadloze behang in één stuk aan. Dat geeft een extra luxe uitstraling. Bovendien is aanbrengen een stuk eenvoudiger. Je hoeft immers de banen behang niet precies op elkaar af te stemmen. Omdat je jouw wanddecoratie altijd bestelt in de door jou gewenste afmetingen past je behang met luxe uitstraling altijd. Dat maakt het extra eenvoudig die ene wand te voorzien van een kamerhoge afbeelding. Geen zin of tijd om zelf je behang aan te brengen? Schakel dan onze behangservice in en laat het professioneel aanbrengen. Zo is je ruimte direct af.

Extra luxe: marmer behang

Wanneer je op zoek bent naar extra luxe behang wijzen we je graag op ons marmer fotobehang. Dit behang geeft je ruimte een extra luxe uitstraling. Het creëert een unieke marmerlook op je wand en dat gewoon met behulp van behang! Marmer behang staat prachtig in combinatie met metallic accenten en goudtinten. Deze wandbekleding is heel geschikt voor het inrichten van een ontvangstruimte, schoonheidssalon of woonwinkel. Dat geldt ook voor de diverse soorten grafisch behang uit onze collectie. Uiteraard kun je ook voor behang kiezen dat een ander materiaal nabootst, zoals hout of beton. Bestel jouw unieke behang bij Custom Fotowand en creëer de luxe uitstraling die precies bij jou past.

Bouquet flowers 2