• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • Kras -en kreukvrij
  • Beste prijs van NL

Over Ons

Hoe het begon..

Custom Fotowand is het nieuwe kindje, geboren uit de ‘behang-familie’ Vos. Al meer dan 20 jaar zijn zij degene achter Multiwand: een gerenommeerd behangersbedrijf dat projecten zoals het Paleis op de Dam, Schiphol Airport en het Amstel Hotel op haar naam heeft staan.

Even voorstellen: wij zijn Gerrit en Gerbert (jr) Vos. Ruim 20 jaar geleden richtte Gerrit Multiwand op; inmiddels één van de grootste behangersbedrijven van Nederland. Met Multiwand bedienen we vooral de b2b markt (kantoren, hotels, ziekenhuizen etc.) waar we op grote schaal alle soorten wandbekleding leveren en monteren.

Echter maken we er geen geheim van dat digitaal geprinte wandbekleding ons hart (nóg) sneller doen laten kloppen. Deze verwerkten we namelijk al jarenlang in uiteenlopende projecten, maar de échte liefde begon toen we in 2019 een compleet hotel mochten voorzien van naadloos fotobehang, waarbij alle hotelkamers én algemene ruimtes voorzien werden van een Custom prints.

Onze missie; het leveren van unieke fotowanden op maat, geprint op hoogwaardige en duurzame materialen.

Unieke ontwerptool

Tot dusver was er nog geen plek waar men zelf kon ontwerpen maar werd je beperkt tot het enkel uploaden van een afbeelding. Voor maatwerk zoals het invoegen van tekst of een logo werd je al snel doorverwezen naar een grafisch bureau.. Dat moet ook anders kunnen, dachten wij!

We hebben een krachtige ontwerptool gebouwd waar je in enkele stappen jouw unieke fotowand kunt ontwerpen. Oneindig personaliseren door middel van bijvoorbeeld tekst, welke je vervolgens kunt bewerken en matchen met je ontwerp. Of het logo van jouw bedrijf invoegen op die ene mooie foto, zodat jouw kantoor hét visitekaartje van de zaak wordt...eat sleap, customize, repeat!

Kwaliteitsgarantie

Na jarenlange ervaring vanuit de professionele markt, kunnen we nu de beste kwaliteit garanderen voor onze producten. Daarnaast zijn de materialen van onze producten ook nog eens volledig duurzaam (gerecycled plastic) waardoor jij met jouw bestelling je steentje bijdraagt aan moeder natuur.

Behangservice

Ben je niet van plan om de hele wand te behangen? Heb je een slechte muur die je liever niet wil laten stukadoren? Wil je een exclusieve eye-catcher op de wand? Kies dan voor ons Foto Frame. Dit is een hoogwaardig textiel doek, omlijst door een zwart aluminium frame.