• Naadloos behang uit één stuk
  • Volledig afwasbaar en krasvast
  • Premium kwaliteit 315 gr/m2
  • Gratis verzending boven €100,-

Over Ons

Hoe het begon..

Custom Fotowand is het nieuwe kindje, geboren uit de ‘behang-familie’ Vos. Al meer dan 20 jaar zijn zij degene achter Multiwand: een behangersbedrijf dat projecten zoals het Paleis op de Dam, Schiphol Airport en het Amstel Hotel op haar naam heeft staan...

Even voorstellen: wij zijn Gerrit en Gerbert (jr) Vos. Ruim 20 jaar geleden heeft Gerrit Multiwand opgericht; inmiddels één van de grootste behangersbedrijven van Nederland. Met Multiwand bedienen we vooral de b2b markt (kantoren, hotels, ziekenhuizen etc.) waar we op grote schaal alle soorten wandbekleding leveren en monteren.

Echter maken we er geen geheim van dat fotowanden op maat ons hart (nóg) sneller doen laten kloppen. Deze verwerkten we namelijk al jarenlang in uiteenlopende projecten, maar de échte liefde begon toen we in 2019 een compleet hotel mochten voorzien van naadloos fotobehang, waarbij alle hotelkamers én algemene ruimtes een eigen unieke ontwerp kregen. De hoogwaardige en duurzame materialen welke we hier toe hebben gepast, introduceren we vanaf nu dan ook graag in de particuliere markt.

Onze missie; het leveren van unieke fotowanden op maat, geprint op hoogwaardige en duurzame materialen.

Tot dusver was er nog geen plek waar men zelf kon ontwerpen maar werd je beperkt tot het enkel uploaden van een afbeelding. Voor maatwerk zoals het invoegen van tekst of een logo werd je al snel doorverwezen naar een grafisch bureau.. Dat moet ook anders kunnen, dachten wij!

Unieke ontwerptool

We hebben een handige ontwerptool gebouwd waar je in slechts enkele stappen jouw unieke fotowand kunt ontwerpen. Bij ons kun je bijvoorbeeld de naam van je kids verwerken in het ontwerp en de opmaak hiervan laten matchen met de rest. Of het logo van jouw bedrijf invoegen op die ene mooie foto, zodat jouw kantoor hét visitekaartje van de zaak wordt.

Kies vervolgens uit hoogwaardige, professionele materialen zoals ons naadloos fotobehang, welke we uit één stuk printen. Hierdoor zijn de lelijke naden van het ouderwetse vliesbehang verleden tijd. Het biobased polyester met een zijdemat uitstraling is een lust voor het oog en maakt van iedere wand een eye-catcher.

Ben je niet van plan om de hele wand te behangen? Heb je een slechte muur die je liever niet wil laten stukadoren? Wil je een exclusieve eye-catcher op de wand? Kies dan voor ons Foto Frame. Dit is een hoogwaardig textiel doek, omlijst door een zwart aluminium frame.

Kwaliteitsgarantie

Na jaren van voorbereiding en onze ervaring vanuit de professionele markt, kunnen we nu de beste kwaliteit garanderen voor onze producten. Daarnaast zijn de materialen van onze producten ook nog eens duurzaam geproduceerd (gerecycled PET) waardoor jij met jouw bestelling je steentje bijdraagt aan moeder natuur.

We gaan graag voor je aan de slag!


Gerrit & Gerbert