Actie: Op dit moment ontvang je bij iedere bestelling met fotobehang GRATIS behanglijm!

De voordelen van Naadloos Fotobehang

Naadloos Fotobehang: dé nieuwste eye-catcher voor ieder interieur!

Behang is weer helemaal terug van weg geweest en vooral naadloos fotobehang wordt met de dag populairder. Doorgaans wordt fotobehang veelal op vliesbehang verkocht tegen lage prijzen en bestempeld als ‘makkelijk zelf aan te brengen’. Dit laatste blijkt vaak minder waar en goedkoop kan dan leiden tot duurkoop..

Wij nemen onze jarenlange professionele kennis graag mee naar de particuliere markt en vinden het hoogtijd voor de betaalbare ‘nieuwkomer’: naadloos fotobehang! De kwaliteit van het materiaal die wij hiervan leveren is zeer degelijk en duurzaam. Deze passen wij al jaren toe op onze projecten en we vertellen je er graag alles over wat je moet weten.

Voordelen Naadloos Fotobehang

Daar waar je met normaal behang gebonden bent aan een specifiek dessin met kleur en patroon, zijn de mogelijkheden met Custom Fotowand werkelijk eindeloos. Je kunt iedere gewenste afbeelding op jouw benodigde formaat bestellen en deze ook nog eens verder bewerken voor ultieme personalisatie. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je kind verwerkt in een jungle poster, of het logo van je bedrijf op een foto van je favoriete stad. Als je eenmaal jouw ontwerp klaar hebt, wil je dat deze op de mooiste materialen wordt geprint voor de mooiste uitstraling.

Naadloos fotobehang wordt geprint uit één stuk, wat betekent dat de naden verleden tijd zijn! Daarnaast is de drager van het materiaal van polyester, wat ervoor zorgt dat het degelijk is en tegen een stootje kan, in tegenstelling tot vliesbehang. Geen lelijke naadjes meer door je behang, die na verloop van tijd ook nog eens open kunnen gaan staan. Ook is het volledig afwasbaar, en dat is natuurlijk altijd fijn voor de welbekende kinderhandjes, verfspetters of andere ongelukjes. Gewoon een nat doekje eroverheen, en klaar! Daarnaast printen we dit met de meest geavanceerde printers waardoor de kleurintensiteit van jouw ontwerp ongekend hoog is. Hierdoor geniet je dus maximaal van jouw custom fotowand. Tot slot heeft ons naadloze fotobehang een luxe uitstraling en is het daarmee een lust voor het oog!

Deze en nog vele andere voordelen zorgen ervoor dat wij dit materiaal al jaren toepassen in mooie hotels, kantoorpanden en scholen en andere instellingen. Nu vinden we het tijd om ons naadloze fotobehang voor een betaalbare prijs naar de particuliere markt te brengen. Nu horen we je denken; ‘’..maar dit zal wel moeilijk zijn om zelf te behangen’’. Niets is minder waar. Juist omdat het uit één stuk wordt geprint, is het kinderlijk eenvoudig om zelf te behangen. Hierdoor verwijzen we je graag door naar ons montage filmpje waarin we je in een enkele minuten laten zien je jouw fotobehang zelf monteert.

  • Te printen op ieder gewenst formaat, tot 50meter lang;
  • Personalisatie van behang door onze ontwerptool;
  • Geprint uit één stuk, dus géén naden meer;
  • Degelijk materiaal wat tegen een stootje en krasje kan;
  • Volledig afwasbaar;
  • Hoge kleurintensiteit zodat je ontwerp tot ‘leven’ komt;
  • Makkelijk om zelf te behangen, zie ons montage filmpje;
  • 100% PVC vrij en recyclebaar;
  • Levertijd slechts een week;
Naadloos Fotobehang en canvas eigen ontwerp
Lion

Nadelen Vliesbehang

De naam zegt het eigenlijk al; het is een behang op vliesbasis. Deze vlies kan dan ook weinig hebben, scheurt sneller en is niet waterbestendig. Het grootste nadeel van vliesbehang is dat het verpakt is per rol, en men dit in banen moet aanbrengen. Je ontkomt dus niet aan naden en baanvorming op je wand. Na verloop van tijd zullen deze naden alleen maar beter zichtbaar worden. Daarnaast is het geen makkelijke klus om fotobehang in banen aan te brengen. Je moet namelijk alles exact uitmeten en op patroon de banen behangen. Tot slot heeft vliesbehang een heel andere en goedkopere uitstraling dan ons naadloos fotobehang op polyester basis met een zijdemat lichte structuur.

Het is dus eigenlijk appels met peren vergelijken..Tijd voor vernieuwing: Naadloos Fotobehang!