Actie: Op dit moment ontvang je bij iedere bestelling met fotobehang GRATIS behanglijm!

Zelf Ontwerpen

Materiaalkeuze: Naadloos Fotobehang of Textiel in luxe frame

Bestel jouw ontwerp op Naadloos Fotobehang of op Textiel; ons Foto Frame. Altijd geheel op maat. Het fotobehang printen we uit één stuk waardoor je geen naden meer hebt. Het Foto Frame is een fijn hoogwaardig textiel, inclusief een luxe zwart aluminium frame die je kunt ophangen. Lees meer over Onze Producten.

Ons Naadloos Fotobehang monteer je in slechts 30 minuten:

Zo zet je eenvoudig ons Textiel - Foto Frame in elkaar:

Wij produceren met liefde voor de natuur

Onze producten zijn duurzaam en circulair, van de allerbeste kwaliteit. Dit is dus géén vliesbehang in banen maar biobased Naadloos Fotobehang. Zo is de drager van het materiaal, polyester, namelijk gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Daarnaast is de coating geproduceerd vanuit gemodificeerd aardappelzetmeel. Hierdoor is ons materiaal ook nog eens 100% PVC vrij. Lees hier meer over 'biobased'.

Biobased pvc vrij fotobehang en canvas

Extra hulp nodig met bewerken?

Voor speciale wensen en maatwerk hebben wij een team met grafische specialisten voor je paraat. Zo kunnen we bijvoorbeeld iets op de achtergrond verwijderen of toevoegen, of werken met speciale filters. Vertel ons in een mail wat precies je wensen zijn zodat we aan de slag kunnen.

Wat anderen vinden

Zowel grafisch als qua materiaal een uitstekend product. Zeker een meerwaarde boven (vlies) fotobehang, bovendien afwasbaar en niet al te kwetsbaar.

Maarten, Vessem
10

Er hangen inmiddels 2 prachtige poster in ons huis, superblij mee!

Lucretia, Groningen
10

Snelle communicatie, Super Service! Het fotobehang heeft mijn verwachtingen overtroffen, de kleur is perfect geprint precies wat ik wilde!

Nazije, Zoetermeer
10

Kwaliteit is fantastisch. Het werkte ook perfect om goed te kiezen welke uitsnede van de foto we wilden in het formaat van het behang. Ideaal!

Madelon Donders
10

Het foto behang is van zeer goeie kwaliteit, na het kijken van het filmpje makkelijk zelf aan te brengen. Het resultaat is echt heel erg gaaf Dank jullie wel voor de goeie service ook aan de telefoon werd ik goed en vriendelijk geholpen.

Marloes, Wijchen
10

Super blij met mijn mooie fotowand! Snelle service, prachtig degelijk materiaal!

Carolien K
10

Kwaliteit is echt goed en stevig. En leuk dat ik de naam van mijn dochter erbij heb kunnen zetten, top!

Juliette
9

Wij zijn onze babykamer aan het inrichten in jungle stijl. Na lang zoeken hadden we de geschikte afbeelding gevonden en heeft Custom Fotowand ervoor gezorgd dat de afbeelding beschikbaar was in hun collectie. We zijn enorm blij met het eindresultaat en jullie service. BEDANKT!

Pleun Retera
10

Geweldige service. Ik had een matige kwaliteit foto aangeleverd. Nadat deze bewerkt was door Custom Fotowand kon deze toch geprint worden. Er word moeite gedaan om tot een goed resultaat te komen. Top!

Stientje
10

We zijn ontzettend blij met ons nieuwe fotobehang. Zo’n 4,5 meter breed aan één stuk, geen naden. Mooie kleuren, heel fijn materiaal en goede bijbehorende lijm. Heel erg fijn geholpen, snelle reactie en goed overleg via de mail. TOP!!!

Marije, Arnhem
10

Ik had een foto wand besteld en deze was niet helemaal zoals je moest indienen (pixels) zij hebben zich waar gemaakt door de foto te bewerken en toch mogelijk was :-)

Cindy B
10

Blij met de snelle en betrouwbare service van Gerben en zijn vader. Prachtige fotoprint uit een stuk, top kwaliteit. Weet ze in de toekomst ook te vinden. Nogmaals dank!

Kristel
10