• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • PVC-vrij en recyclebaar
  • Beste prijs van NL

Diverse kleuren fotobehang

Interieur inrichten met diverse kleuren fotobehang

Kleur is heel bepalend voor de inrichting en uitstraling van iedere ruimte. Een felle kleur activeert, terwijl een pasteltint daarentegen weer rust creëert. Zwart, grijs en wit daarentegen zorgen dan weer voor een moderne uitstraling. Voor welke look ga jij? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor luxe fotobehang van Custom Fotowand. Ons assortiment biedt een uitgebreide keuze uit diverse kleuren fotobehang voor elke ruimte en vanzelfsprekend vind je deze allemaal terug in onze collectie. Denk aan groen fotobehang, blauw fotobehang of grijs fotobehang mét opdruk. Ons eigen assortiment biedt veel keuze in dessins, maar het is ook mogelijk gekleurd fotobehang zelf samen te stellen. Onze muurdecoratie kenmerkt zich door de hoge kwaliteit, zowel van de opdruk als de gebruikte materialen. Zo wordt elk behang gemaakt van gerecycled PET, terwijl het 100% PVC-vrij is. Toch is ons fotobehang krasvast en afneembaar en de polyester basis zorgt ervoor dat het fotobehang niet scheurt. Kortom, je kiest altijd uit diverse kleuren hoogwaardig fotobehang voor jouw wand.

Keuze in kleuren

Naast alle reguliere kleuren vind je ons fotobehang ook in de meer bijzondere tinten. Denk aan roze fotobehang of fotobehang in goud- of zilvertint. Ben je op zoek naar groen fotobehang? Dan vind je veel inspiratie in de collecties met natuurbehang. Groene jungleplanten maken direct een rustgevende oase van jouw ruimte. Liever een moderne uitstraling? Fotobehang uit de collectie ‘Steden’ is volop verkrijgbaar in moderne grijstinten. Heb je voorkeur voor eclectisch of grafisch behang? Dan kies je voor fotobehang uit de collectie ‘Food’ of ‘Bloemen’. Ten slotte is er ook voor de liefhebbers van zwart-wit meer dan genoeg keuze in de collectie ‘Zwart Wit’ fotobehang.

Vintage kraanvogels

Behang op maat

Custom Fotowand heeft fotobehang in het assortiment voor elk type ruimte, zoals een woonhuis, horecazaak, kantoor of winkel. Door de juiste afbeelding te kiezen, verkrijgbaar in diverse kleuren, kies je het fotobehang dat bij jouw ruimte past. Bij het bestellen van het fotobehang kun je zelf de afmeting bepalen. Het is ook mogelijk tekst of een logo toe te voegen. Zo pas je onze dessins aan jouw wensen aan. Of je kiest voor een eigen foto en bewerkt deze tot prachtig fotobehang voor jouw ruimte.

Diverse kleuren fotobehang combineren

Met fotobehang maak je een statement. Dat maakt fotobehang heel geschikt voor het creëren van een opvallende achterwand. Maar wat doe je met de rest van je muren? Uiteraard kun je diverse kleuren fotobehang met elkaar combineren. Kies dan voor bijpassende tinten, zoals uit de collectie ‘Tuin’ of botanisch fotobehang. Als je het accent graag op die ene wand houdt is het slim te kiezen voor egale wanden in een bijpassende tint. Zo kun je diverse kleuren combineren met muurverf of egaal behang. Bestel nu kleuren fotobehang bij Custom Fotowand en geniet van hoogwaardige muurbekleding uit één stuk. Altijd op maat gemaakt en origineel, vervaardigd van de beste gerecyclede materialen.

Image2