• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • PVC-vrij en recyclebaar
  • Beste prijs van NL

Fotobehang botanische print

Fotobehang botanische print

Bij Custom Fotowand vind je een uitgebreide selectie fotobehang met botanische print. Niet voor niets natuurlijk, want botanisch behang is ontzettend trendy! Je haalt er op een stijlvolle manier de natuur mee in huis en dat is gemakkelijk te combineren met vele interieurstijlen. Fotobehang met een botanische print is er in verschillende varianten, maar vrijwel altijd speelt de kleur groen de hoofdrol. Ben jij dol op planten en droom je van een heuse jungle in je woonkamer, slaapkamer, winkel of zelfs op kantoor? Met ons botanisch fotobehang leg je de perfecte basis voor een ruimte met een natuurlijke en vaak zelfs erg serene uitstraling. Het behang is biobased geproduceerd, waarbij we enkel PVC vrij, gerecycled materiaal gebruiken. Jouw botanisch behang is dus ook daadwerkelijk 'groen' geproduceerd, dus ook goed voor het milieu!

Botanisch behang op maat

Bij Custom Fotowand snappen we dat je liever geen naden ziet in je mooie behang met botanische print. Daarom leveren wij ons behang niet op losse rollen, maar produceren we (net als de gehele collectie) al het botanisch behang op maat en uit één stuk. Dat wil zeggen dat je ons de maten doorgeeft van de betreffende muur en wij het vervolgens drukken op een vel met dezelfde afmetingen. Volledig naadloos dus, waardoor de botanische print veel mooier uitkomt dan bij normaal behang. Lastig aanbrengen? Nee hoor, dat valt reuze mee! Maar je kunt natuurlijk ook onze behangservice inschakelen om het behang op een professionele en superstrakke manier aan te laten brengen op de wand.

botanisch-fotobehang

Haal de natuur in huis met botanisch fotobehang

Onze collectie fotobehang met botanische print is er voor de natuurliefhebbers, de dromers en de wandelaars. Maar ook voor de reizigers en simpelweg de liefhebbers van alle soorten groen. Botanisch behang is bovendien perfect voor wie dol is op planten, maar moeite heeft ze in leven te houden. Planten en bomen doen nu eenmaal iets rustgevends met een ruimte. Je waant je in een ruimte met botanisch fotobehang middenin de natuur en dat kalmeert de geest. Perfect voor een woonkamer dus, maar ook in de slaapkamer, hal en zelfs voor zakelijke ruimtes is het zeer geschikt. Bovendien is het zowel afwasbaar als krasvast en dus geschikt voor zeer langdurig gebruik, in welke ruimte je het ook toepast.

Ons aanbod behang met botanische print

Ga je voor botanisch behang met monstera print of toch liever een variant met bloemen? Of heeft een vergrijsde variant met vintage uitstraling meer jouw voorkeur? Of je nu botanisch behang in de woonkamer, slaapkamer of zelfs de kinderkamer wilt, wij hebben een geschikte variant voor elke stijl. Van zeer opvallend met kleurrijke bloemen tot een neutrale variant met slechts één type plant. En kom je er niet helemaal uit? We geven je uiteraard graag een passend advies voor de ruimte waarin je het fotobehang met botanische print wilt toepassen, zodat je precies de beoogde stijl krijgt.

Tropical jungle 2