• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • PVC-vrij en recyclebaar
  • Beste prijs van NL

Fotobehang dieren

Fotobehang met dieren op maat

In onze grote collectie behang op maat vind je vele soorten fotobehang met afbeeldingen van dieren. Denk daarbij niet alleen aan stijlvolle fotoprints voor in de woonkamer, keuken of op kantoor, maar ook aan speels behang met dieren voor de kinderkamer. Afhankelijk van de gekozen print kun je met dieren fotobehang namelijk werkelijk alle kanten op. Je kunt er zowel een stijlvolle, serene sfeer mee creëren als een speelse, kleurrijke look. Ga je voor een dieren behang met een illustratie van dino’s voor op de kinderkamer of een mooie fotoprint van een van de big five van Afrika? Vrijwel alles is mogelijk, aan jou de keus!

Behang met dieren voor de kinderkamer

Op zoek naar een leuke manier om de kinderkamer aan te kleden? Met ons dieren behang als basis is de kinderkamer in één klap sfeervol. Kinderen zijn dol op dieren en de afbeeldingen op ons behang vervelen nooit! Bovendien maak je het jezelf gemakkelijk! De ruimte heeft daarnaast namelijk weinig nodig om gezellig te zijn, want het behang doet al erg veel met de sfeer. Ideaal voor kleine kamertjes waar weinig meubeltjes en accessoires passen, maar ook in de grotere kinderkamers is ons dieren behang natuurlijk een heuse eyecatcher.

Schermafbeelding 2021 02 11 om 21 22 41

Dieren behang voor de babykamer

Naast de kinderkamer is natuurlijk ook de babykamer ontzettend geschikt voor ons behang met dieren. Voor babykamers wordt vaak een dromerige, rustige uitstraling gecreëerd, wat perfect kan in combinatie met ons behang. Dieren behang voor de babykamer is er in veel verschillende varianten, zodat je gemakkelijk de stijl neerzet die je voor ogen hebt.

Wilde dieren fotobehang

Veel mensen denken bij dieren behang direct aan fotobehang met wilde dieren en als je dat voor ogen hebt dan zit je bij Custom Fotowand zeker goed! We hebben namelijk een ruime collectie fotobehang met jungle dieren en zelfs prachtige fotoprints van enkele dieren van de zogeheten big five. Deze haarscherpe prints doen elke ruimte opleven en zijn een heus kunstwerk an sich. Wil jij een mooie dieren fotowand creëren in je woonkamer, eethoek, kantoor of zelfs wachtruimte? Wij maken elk type wilde dieren fotobehang voor je op maat, zodat het precies past waar je het wilt hebben!

CBD5 D03 F 4 F68 4 F42 BDAD FA8 DD777 C279

Custom fotobehang van topkwaliteit

Bij Custom Fotowand maken we al onze behang volledig op maat, van PVC vrij, gerecycled materiaal. Het is dus een milieuvriendelijke keuze en bovendien volledig naadloos. We leveren het namelijk niet op losse rollen, maar printen het op een vel met dezelfde afmetingen als de muur. Zo geniet je nóg meer van je fotobehang met dieren, of je het nu in de kinderkamer of in een andere ruimte wilt aanbrengen. En heb je zelf een mooie foto in hoge resolutie die je graag op de wand wilt hebben? Dan maken we ook daar met liefde een fotobehang op maat van!