• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • PVC-vrij en recyclebaar
  • Beste prijs van NL

Fotobehang eten en drinken

Fotobehang met eten en drinken

Wat je als wanddecoratie aanbrengt op de muur bepaalt in grote mate de sfeer in je ruimte. Gelukkig is er tegenwoordig volop keuze in diverse soorten en materialen voor muurbekleding en wanddecoratie. Geen zin in traditioneel behang? Grote kans dat fotobehang op maat dan een goede optie voor je is. Bij Custom Fotowand vind je fotobehang in alle soorten en maten, waaronder fotobehang met afbeeldingen van eten en drinken. Leuk voor thuis in de keuken, maar zeker ook voor professioneel gebruik zoals bijvoorbeeld in een restaurant of hotel. Behang met mooie afbeeldingen van eten en drinken geven direct een gezellige en bourgondische sfeer aan je ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een levensgrote afbeelding van een perfecte avocado. Of kies voor onze varianten met fruit, vis of kreeft. Het water loopt je dan al snel in de mond! Ons behang met afbeeldingen van eten en drinken wordt altijd haarscherp geprint. Bovendien maken wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Jouw fotobehang wordt bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Op deze manier verkleinen wij onze CO2 voetafdruk en dragen we bij aan een beter klimaat.

Food behang: ideaal voor de horeca

Natuurlijk is fotobehang met eten en drinken geschikt voor thuis, bijvoorbeeld bij de eettafel of in de keuken. Maar het krasvaste, duurzame fotobehang van Custom Fotowand doet het ook uitstekend in een professionele omgeving. "Zien eten doet eten", luidt het gezegde. Jouw behang met etenswaren en bijbehorende drankjes vormt het perfecte decor voor je lunchroom, restaurant of hotel. Omdat ons fotobehang een lange levensduur heeft, is het heel geschikt voor ruimten die intensief worden gebruikt. Je wandbekleding is 100% PVC-vrij, krasvast en afwasbaar. Het is hittebestendig waardoor het fotobehang ook prima achter of naast een hittebron kan worden aangebracht. Bovendien heb je meer dan genoeg keuze in afbeeldingen en dessins als je graag eten behang wilt aanbrengen. Custom Fotowand geeft je de mogelijkheid een bestaand dessin te kiezen, zoals ons behang met daarop vissen, druiven, citroenen of wijnvaten. Heb je voorkeur voor andere afbeeldingen? Dan kun je zelf je fotobehang samenstellen met jouw favoriete food afbeeldingen.

Keuken Fotobehang

Zelf food fotobehang samenstellen

Het is heel eenvoudig zelf je food behang te ontwerpen. Hiervoor heb je een eigen foto van goede kwaliteit nodig. Je bepaalt zelf de afmeting van jouw fotobehang, zodat het precies past op de wand of muur. Dat maakt het mogelijk om je wandbekleding precies passend te maken, ook als je muur een afwijkende afmeting heeft. Welk fotobehang ontwerp jij? Nadat je je ontwerp hebt afgerond zorgen wij ervoor dat jouw unieke design geproduceerd wordt. Je brengt het behang vervolgens zelf aan of vraagt onze professionele behangservice jouw fotobehang aan te brengen. Liever geen kamerhoog behang? Kies dan voor ons luxe food behang in frame!

Waarom kiezen voor fotobehang met eten en drinken?

Fotobehang met afbeeldingen van eten en drinken brengt direct een gemoedelijke en gezellige sfeer in je ruimte. Het is de ideale keuze voor een moderne, professionele horecazaak. Dat geldt zeker voor food behang van Custom Fotowand. Ons kamerhoge, haarscherpe en naadloze behang is van zeer hoge kwaliteit en geeft een luxe uitstraling. Ook zin om behang aan te brengen waarvan het water je in de mond loopt? Bestel dan nu jouw unieke fotobehang bij Custom Fotowand. Je hebt je behang doorgaans al binnen vijf tot zeven werkdagen in huis!

Schermafbeelding 2021 08 25 om 13 58 45