• Naadloos behang uit één stuk
  • Volledig afwasbaar en krasvast
  • Premium kwaliteit 315 gr/m2
  • Gratis verzending boven €100,-

Fotobehang eten en drinken

Fotobehang met eten en drinken

Wat je aanbrengt op de muur bepaalt in hoge mate de sfeer in je ruimte. Gelukkig is er tegenwoordig volop keuze in muurbekleding. Geen zin in traditioneel behang? Grote kans dat fotobehang dan een goede optie. Bij Custom Fotowand vind je fotobehang in alle soorten en maten, waaronder fotobehang met eten en drinken. Leuk voor thuis, maar ook voor professioneel gebruik zoals in een horecazaak. Behang met mooie afbeeldingen van eten en drinken geven direct een gezellige sfeer aan je ruimte. Denk aan een levensgrote afbeelding van een perfecte avocado. Of kies voor onze varianten met fruit, vis of kreeft. Smullen maar! Het Custom Fotowand behang met eten en drinken wordt altijd haarscherp geprint. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Jouw fotobehang met daarop eten en drinken wordt bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Food behang: ideaal voor de horeca

Natuurlijk is fotobehang met eten en drinken geschikt voor thuis, bijvoorbeeld bij de eettafel. Maar het krasvaste, duurzame fotobehang van Custom Fotowand doet het ook uitstekend in een horeca-omgeving. Zien eten, doet eten, luidt het gezegde. Jouw behang met etenswaren vormt het perfecte decor voor je lunchroom, restaurant of hotel. Omdat ons fotobehang lang meegaat is het heel geschikt voor ruimten die intensief worden gebruikt. Je wandbekleding is 100% PVC-vrij, krasvast en afwasbaar. Het is hittebestendig waardoor het fotobehang ook achter of naast een hittebron kan worden aangebracht. Bovendien heb je meer dan genoeg keuze als je graag eten behang wilt aanbrengen. Custom Fotowand geeft je de mogelijkheid een bestaand dessin te kiezen, zoals ons eten behang met daarop vissen, druiven, citroenen of wijnvaten. Heb je voorkeur voor andere afbeeldingen? Dan kun je zelf je fotobehang samenstellen met jouw favoriete afbeeldingen van eten en drinken.

Keuken Fotobehang

Zelf food fotobehang samenstellen

Het is heel eenvoudig zelf je food behang te ontwerpen. Hiervoor heb je een eigen foto van goede kwaliteit nodig. Je bepaalt zelf de afmeting van jouw food fotobehang, zodat het precies past. Dat maakt het mogelijk om je wandbekleding precies passend te maken, ook als je muur een afwijkende afmeting heeft. Welk fotobehang ontwerp jij? Nadat je je ontwerp hebt afgerond zorgen wij ervoor dat jouw unieke design geproduceerd wordt. Je brengt het behang vervolgens zelf aan of vraagt onze professionele aanbrengservice jouw fotobehang met eten en drinken aan te brengen. Liever geen kamerhoog behang? Kies dan voor ons luxe food behang in frame!

Waarom kiezen voor fotobehang met eten en drinken?

Fotobehang met afbeeldingen van eten en drinken brengt direct een gemoedelijke en gezellige sfeer in je ruimte. Het is de ideale keuze voor een moderne, professionele horecazaak. Dat geldt zeker voor foto foodbehang van Custom Fotowand. Ons kamerhoge, haarscherpe en naadloze behang is van zeer hoge kwaliteit en geeft een luxe uitstraling. Ook zin om behang aan te brengen waarvan het water je in de mond loopt? Bestel dan nu jouw unieke fotobehang met eten en drinken bij Custom Fotowand. Je hebt je behang doorgaans al binnen vijf tot zeven werkdagen in huis!

Schermafbeelding 2021 08 25 om 13 58 45