• Naadloos behang zonder banen
  • Stevig en afwasbaar
  • Gratis verzending vanaf €100
  • PVC-vrij en recyclebaar
Naadloos Fotobehang in prijs verlaagd!

Fotobehang horeca

Hoogwaardig fotobehang voor de horeca

Behang biedt ontzettend veel mogelijkheden, maar traditioneel (vlies)behang is lang niet altijd geschikt voor intensief gebruik en dat geldt zeker voor horecazaken. Daarom kun je het beste je fotobehang voor de horeca bestellen bij Custom Fotowand. Ons hoogwaardige, kamerhoge en naadloze fotobehang is heel geschikt voor de horeca door de unieke en duurzame eigenschappen. Bovendien heb je ruime keuze in bestaande dessins. Of je stelt eenvoudig je eigen horeca behang samen aan de hand van eigen fotomateriaal. Custom Fotowand biedt vaste collecties fotobehang aan, waaronder food fotobehang en fotobehang voor in de keuken. Natuurlijk kun je ook uit onze andere collecties een keuze maken en bieden wij tevens fotobehang aan dat heel geschikt is voor toepassing in hotels. Ten slotte kun je jouw favoriete dessin ook bestellen in een luxe frame zodat het de uitstraling van een schilderij heeft.

Eigenschappen horeca behang

Het horeca behang van Custom Fotowand wordt gemaakt uit één stuk. Het is leverbaar in elke afmeting, waardoor je het behang ook kamerhoog kunt aanbrengen. Bovendien hoef je dan bij het aanbrengen geen rekening te houden met naden. Je horeca behang bestaat immers uit één stuk. Speciaal fotobehang voor de horeca wordt vervaardigd van gerecyclede PET-flessen en is 100% PVC-vrij. Welke afbeelding je ook kiest, wij printen je fotobehang voor de horeca haarscherp. Je muurbekleding is afwasbaar, krasvast en scheurt niet. Je kunt het zelfs aanbrengen boven of naast een hittebron, zoals een fornuis of oven. De unieke eigenschappen van ons fotobehang zorgen ervoor dat je behang een lange levensduur heeft. Je kunt erop rekenen dat het naadloze fotobehang na tien jaar nog net zo mooi is als in het begin.

fotobehang horeca

Fotobehang voor hotels

Natuurlijk kun je fotobehang voor de horeca ook aanbrengen in hotels. Denk aan een mooie wand in een hotelkamer, restaurant of lobby. Juist ons kamerhoge behang leent zich uitstekend voor het maken van een statement. Bekleed één of meerdere wanden van je restaurant bijvoorbeeld met fotobehang met afbeeldingen van fruit, zeevruchten of wijnvaten. Ben je op zoek naar ander sfeervol fotobehang voor hotels? Kijk dan eens verder dan food fotobehang voor de horeca. Onze collecties met bloemen, schilderijen of geometrische figuren zijn perfect voor het inrichten van een stijlvolle, moderne hotelkamer of lobby.

Fotobehang in frame

Hét voordeel van het kamerhoge, naadloze fotobehang van Custom Fotowand is dat je er direct een hele wand mee bekleedt. Liever geen kamerhoog behang maar wel interesse in de dessins van Custom Fotowand? Kies dan voor fotobehang in frame. Hierbij leveren wij fotobehang op maat in een luxe frame. Je foto op textiel in frame maakt de ruimte helemaal af. Daarbij heb je eindeloos veel mogelijkheden om je foto frame vorm te geven. Je kunt immers zelf de afbeelding kiezen. Denk aan eigen gerechten, dranken of een foto van het team. Wij helpen je graag jouw ideale fotobehang voor de horeca samen te stellen. Bestel nu en ontvang jouw horeca behang al binnen vijf tot zeven werkdagen.

AFE43298 732 F 4 F54 8484 97351 E69169 A 2