• Naadloos behang uit één stuk
  • Volledig afwasbaar en krasvast
  • Premium kwaliteit 315 gr/m2
  • Gratis verzending boven €100,-

Fotobehang horeca

Hoogwaardig fotobehang voor de horeca

Behang biedt ontzettend veel mogelijkheden, maar traditioneel (vlies)behang is lang niet altijd geschikt voor intensief gebruik. Dat geldt zeker voor horecazaken. Daarom bestel je fotobehang voor de horeca het liefst bij Custom Fotowand. Ons hoogwaardige, kamerhoge en naadloze fotobehang is heel geschikt voor de horeca door de unieke en duurzame eigenschappen. Bovendien heb je ruime keuze in bestaande dessins. Of je stelt eenvoudig je eigen horeca behang samen aan de hand van eigen fotomateriaal. Custom Fotowand biedt vaste collecties fotobehang aan, waaronder food fotobehang en fotobehang voor in de keuken. Natuurlijk kunt u ook uit onze andere collecties horeca behang kiezen en bieden wij fotobehang aan dat heel geschikt is voor hotels. Ten slotte kunt u uw favoriete dessin ook bestellen in een luxe frame zodat het de uitstraling van een schilderij heeft.

Eigenschappen horeca behang

Het horeca behang van Custom Fotowand wordt gemaakt uit één stuk. Het is leverbaar in elke afmeting, waardoor je het behang ook kamerhoog kunt aanbrengen. Bovendien hoef je bij het aanbrengen geen rekening te houden met naden. Je horeca behang bestaat immers uit één stuk. Speciaal fotobehang voor de horeca wordt vervaardigd van gerecyclede PET-flessen en is 100% PVC-vrij. Welke afbeelding je ook kiest, wij printen je fotobehang voor de horeca haarscherp. Je muurbekleding is afwasbaar, krasvast en scheurt niet. Je kunt het zelfs aanbrengen boven of naast een hittebron, zoals een fornuis of oven. De unieke eigenschappen van ons fotobehang zorgt ervoor dat je behang heel lang meegaat. U kunt erop rekenen dat uw naadloze fotobehang na tien jaar nog net zo mooi is als in het begin.

fotobehang horeca

Fotobehang voor hotels

Natuurlijk kun je fotobehang voor de horeca ook aanbrengen in hotels. Denk aan een mooie wand in een hotelkamer, restaurant of lobby. Juist ons kamerhoge behang leent zich uitstekend voor het maken van een statement. Bekleed één of meerdere wanden van je restaurant bijvoorbeeld met fotobehang met fruit, zeevruchten of wijnvaten. Ben je op zoek naar ander sfeervol fotobehang voor hotels? Kijk dan eens verder dan food fotobehang voor de horeca. Onze collecties met bloemen, schilderijen of geometrische figuren zijn perfect voor het inrichten van een stijlvolle, moderne hotelkamer.

Fotobehang in frame

Hét voordeel van het kamerhoge, naadloze fotobehang van Custom Fotowand is dat je er direct een hele wand mee bekleedt. Liever geen kamerhoog behang maar wel interesse in de dessins van Custom Fotowand? Kies dan voor fotobehang in frame. Hierbij leveren wij fotobehang op maat in een luxe frame. Uw foto op textiel in frame maakt uw ruimte helemaal af. Daarbij heeft u eindeloos veel mogelijkheden om uw foto frame vorm te geven. U kunt immers zelf uw afbeelding kiezen. Denk aan uw eigen gerechten, dranken of een foto van uw team. Wij helpen u graag uw ideale fotobehang voor de horeca samen te stellen. Bestel nu en ontvang uw horeca behang al binnen vijf tot zeven werkdagen.

AFE43298 732 F 4 F54 8484 97351 E69169 A 2