• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • Kras -en kreukvrij
  • Beste prijs van NL

Fotobehang met structuur

Stijlvol fotobehang met structuur

Een marmer- of steenlook creëren op je wanden of muren zonder veel tijd en energie kwijt te zijn? Dat doe je met fotobehang met structuur. En natuurlijk vind je dit type fotobehang bij Custom Fotowand. Wij hebben de mooiste structuren, waaronder steen, hout en marmer op een rijtje gezet. Je kiest de variant die het best past bij jouw ruimte en bestelt deze eenvoudig op maat. Zo breng je in elke ruimte, ongeacht de afmetingen, fotobehang met structuur aan. Behang met structuur, zoals hout behang of steen behang, geeft een moderne en serene sfeer. Of ga voor een meer chique uitstraling met marmerbehang met goudaccenten. Zit jouw favoriet er nog niet tussen? Dan stel je jouw fotobehang eenvoudig zelf samen op basis van je eigen fotomateriaal!

Waarom kiezen voor fotobehang met structuur?

Custom Fotowand biedt een groot aantal soorten fotobehang met diverse verschillende dessins aan. Wie op zoek is naar een strakke, moderne en rustige variant komt al snel uit bij fotobehang met structuur. Geprint op kamerhoog en naadloos behang, geeft behang met structuur direct een authentieke uitstraling. Heel geschikt voor een achterwand, bijvoorbeeld in een ontvangstruimte of slaapkamer. Behang met structuur zoals hout of steen is bovendien goed te combineren met bijvoorbeeld ander fotobehang of muurverf en modern meubilair. Het is ook erg geschikt voor zakelijke omgevingen, vooral als je kiest voor behang in wit of grijs. Neem dan ons structuurbehang met betonlook.

Golden Marble

Creëer een illusie met behang

Door de haarscherpe print lijkt het alsof jouw muur, bekleed met hout behang, ook van écht hout is. Die kwaliteit onderscheidt fotobehang van Custom Fotowand van ander behang, zoals vliesbehang. Bovendien maken wij ons fotobehang uit één stuk. Je hoeft bij het aanbrengen dus geen rekening te houden met het juist verwerken van banen of naden. Laat je je fotobehang liever professioneel aanbrengen? Dan staat ons professionele behangteam voor je klaar. Welk dessin je ook kiest, jouw fotobehang wordt altijd gemaakt van gerecyclede materialen. Je muurbekleding wordt op maat gemaakt en is 100% PVC-vrij. Tegelijkertijd is het duurzaam, krasvast en afneembaar. Door de polyester basis scheurt je fotobehang niet en blijft het jaren mooi.

Structuur behang op maat

Nog een groot voordeel van bestellen bij Custom Fotowand: wij maken je fotobehang met structuur altijd op maat. Beschik je over een zeer hoge ruimte? Of een wand met afwijkende maten? Dan zorgen wij ervoor dat jouw behang met structuur precies passend is. Bij het bestellen geef je door welke afmetingen jouw behang moet krijgen. Wij leveren je muurbekleding vervolgens binnen vijf tot zeven werkdagen. Bestel daarom nu jouw unieke fotobehang met structuur bij Custom Fotowand en creëer de sfeer die jij zoekt!

Vintage Gold