• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • Kras -en kreukvrij
  • Beste prijs van NL

Fotobehang Oude Meesters

Maatwerk fotobehang met Oude Meesters

Bij Custom Fotowand ben je aan het juiste adres voor stijlvol fotobehang met afbeeldingen van diverse werken van onze alom geprezen Oude Meesters. Al deze afbeeldingen zijn razend populair en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Met Oude Meesters behang krijg je namelijk een heus kunstwerk aan de muur, levensgroot indien gewenst en altijd in hoge resolutie. Je kunt de penseelstreken van jouw favoriete schilder bij wijze van spreken bijna voelen! We hebben veel verschillende soorten fotobehang van Oude Meesters, zelfs van de meest grote namen uit de geschiedenis van de schilderkunst. Met al dit behang haal je een heuse eyecatcher in huis, die elke ruimte direct karakter geeft. Of je dit nu aanbrengt in je werkkamer, de woonkamer of de hal, met Oude Meesters fotobehang maak je pas echt indruk!

Oud Hollandse Meesters behang

Ben jij fan van de schilderijen van onze Oud Hollandse meesters? Dan zit je bij Custom Fotowand zeker goed! In onze vaste collectie hebben we namelijk vele soorten Oud Hollandse meesters behang. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen van het melkmeisje en het meisje met de parel van Johannes Vermeer, beide uniek in hun soort. Of ga voor de indrukwekkende Nachtwacht van Rembrandt, het meest beroemde doek wat hij ooit heeft gemaakt. Wat fotobehang met schilderijen van Nederlandse schilders betreft heb je geluk, want Nederland heeft vele grote namen voortgebracht. Zo hebben we ook fotobehang met schilderijen van Verspronck en Van Gogh. Welke zou bij jou thuis goed passen? Geef ons de maten door van de muur waar je het behang wilt hebben en wij maken het "kunstwerk" voor je op maat!

E9 D49062 B906 4418 8 BBC FE428 D670 CA0

Naadloos Oude Meesters behang op maat

Ben je dol op de uitstraling van behang maar vind je het niet mooi om de naden te zien? Bestel dan je fotobehang in de webshop van Custom Fotowand. Wij maken namelijk al ons behang en textiel op maat, zodat het altijd precies past waar je het hebben wilt. Voor het behang geldt bovendien dat het uit één stuk wordt gemaakt, zodat het volledig naadloos is. Zo geniet je extra van je favoriete oude meesters fotobehang en wordt de print nergens onderbroken door een naad.

Biobased behang

Bij Custom Fotowand zijn we er trots op dat we al ons behang drukken op PVC vrij, gerecycled materiaal. Het wordt volledig biobased geproduceerd en is dus een milieuvriendelijke keuze, wat tegenwoordig een must is. Doordat het bovendien afwasbaar en zelfs krasvast is, is het geschikt voor werkelijk elke ruimte. Met ons Oude Meesters behang kies je voor een opvallende eyecatcher van topkwaliteit, die de ruimte in één klap afmaakt.

1308ab08 6f61 4dad 9628 88993337f414