• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • PVC-vrij en recyclebaar
  • Beste prijs van NL

Fotobehang slaapkamer

Haarscherp fotobehang voor de slaapkamer

Met het aanbrengen van behang leg je een mooie basis voor de inrichting van je slaapkamer. Welke smaak je ook hebt, je wilt natuurlijk behang dat lange tijd mooi blijft en een mooie uitstraling heeft. Heb je weleens gedacht aan fotobehang? Custom Fotowand maakt prachtig, haarscherp fotobehang dat perfect geschikt is voor jouw slaapkamer. Met fotobehang maak je direct een statement. Bovendien maken wij jouw fotobehang voor de slaapkamer naadloos op maat en, indien gewenst, ook nog eens kamerhoog. Daardoor breng je het behang heel eenvoudig en zonder ontsierende naden aan in je slaapkamer. Nog een voordeel: je muurbekleding bestaat uit gerecyclede materialen en gaat bijzonder lang mee. Het is afwasbaar, krasvast en scheurt niet. Kortom, een goede investering voor jouw interieur!

Behang uitkiezen voor de slaapkamer

Waar moet jouw slaapkamer behang aan voldoen? Wie graag een unieke slaapkamer creƫert komt al snel uit bij behang met een bepaald dessin. Dat valt uitstekend te combineren met muurverf. Traditioneel (vlies)behang bestaat uit banen. Kies je voor een dessin op vliesbehang, dan moet je de banen zeer nauwkeurig aanbrengen, anders zie je het behang verspringen, met zichtbare naden. Het naadloze, kamerhoge behang van Custom Fotowand voorkomt dat je behang er amateuristisch uitziet. Met jouw fotobehang maak je van je slaapkamer een rustige en sfeervolle plek. Ons assortiment slaapkamer behang biedt je gelukkig meer dan genoeg keuze om jouw ideale slaapkamer in te richten. En ons fotobehang is niet alleen geschikt voor je slaapkamer of woonkamer, maar ook voor een unieke keuken, hal of studeerkamer.

Snowy Landscape

Slapen in stijl

De meeste mensen kiezen voor een rustig interieur als zij hun slaapkamer inrichten. Daar past behang bij dat rustig oogt, zoals behang in de tint groen. De collecties Botanical, Tuin of fotobehang met afbeeldingen van de natuur zijn dan heel geschikt. Ga je liever voor een romantische sfeer? Dan kies je voor behang dat je slaapkamer een romantische aanblik geeft, zoals bloemenbehang of behang uit de collectie Oude Meesters. Je combineert dit behang heel goed met muurverf in bijpassende tinten. Maak het af met romantische accenten, zoals brocante meubels en stijlvolle gordijnen.

Slaapkamer behang op maat bestellen

Fotobehang bestellen bij Custom Fotowand heeft meerdere voordelen. Je behang wordt altijd op maat gemaakt. Je hebt ruime keuze uit bestaande dessins en collecties, maar je stelt je fotobehang net zo eenvoudig zelf samen. Dat maakt het heel eenvoudig behang voor je slaapkamer uit te kiezen, of je nu gaat voor rustig, romantisch of modern. Liever geen kamerhoog behang maar spreken onze dessins je wel aan? Of wil je zelf een mooie foto of afbeelding op textiel laten afdrukken? Kies dan voor de optie om jouw fotobehang in luxe frame te bestellen. Ook zo komt fotobehang van Custom Fotowand prachtig tot zijn recht in jouw slaapkamer of woonkamer. Bestel nu jouw ideale behang voor in de slaapkamer bij Custom Fotowand. Je hebt je muurbekleding vaak al binnen vijf tot zeven werkdagen in huis!

Schermafbeelding 2021 09 07 om 15 38 45