• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • PVC-vrij en recyclebaar
  • Beste prijs van NL

Fotobehang steden

Fotobehang steden: haal je favoriete skyline of uitzicht in huis

Bij Custom Fotowand vind je een mooie selectie fotobehang van steden van over de hele wereld. Het is niet alleen perfect voor reislustige mensen, maar ook voor wie een unieke, wereldse sfeer in de ruimte wil creëren. Ga je bijvoorbeeld voor de skyline van New York op een grote wand in een vergaderruimte, of toch liever voor de Eiffeltoren op de muur achter je bed? Met steden behang kun je alle kanten op en net zo’n romantische of juist industriële sfeer neerzetten als je zelf wilt. Al het behang in onze webshop maken we volledig op maat, waardoor het altijd precies past op de muur waar je het wilt hebben. Dat betekent geen lelijke naden of witte randen naast het steden fotobehang van jouw keuze.

Fotobehang Nederlandse steden

Zoek je een fotobehang van steden uit Nederland? In onze webshop vind je er diversen! Zo hebben we prachtig fotobehang van Amsterdam in zwart wit; pure nostalgie op je wand! Kom je uit ’s Hertogenbosch? Dan zijn de prints van Den Bosch by Thom van Griensven of de Bossche Markt echt iets voor jou. Deze laatste hebben we zowel in zwart wit als full color variant. Op zoek naar een tof steden fotobehang van Utrecht? Wij hebben de prachtige zwart wit kaart van Utrecht in ons assortiment, welke we net als alle andere prints volledig voor je op maat maken.

Fotobehang Kantoor.jpg

New York fotobehang

Bij behang met steden namen denken de meeste mensen als eerste aan New York. Niet zo raar natuurlijk, want deze fotogenieke stad leent zich perfect voor steden behang. De skyline van New York is uniek in zijn soort en zeker in combinatie met de Hudson rivier een pareltje om naar te kijken. Ga voor een zwart witte skyline of juist een gekleurde variant met prachtige zonsondergang. En heb je de blurry foto van de beroemde Golden Gate al gespot? In onze webshop vind je diverse soorten steden fotobehang van New York, welke allemaal geprint worden op een polyester basis van gerecycled, dus duurzaam, plastic.

Luxe steden behang op maat gemaakt

Bij Custom Fotowand houden we niet van lelijke naadjes in je behang. Daarom maken we al ons behang volledig op maat en uit één stuk. Dat wil zeggen dat we het drukken op een polyester basis dat de exacte maten van jouw muur heeft. Daardoor komt de print supermooi tot zijn recht en wordt de foto nergens onderbroken. Bovendien gebruiken we voor de gehele collectie gerecycled, biobased materiaal. Je nieuwe behang is dus ook nog eens goed voor het milieu! Als laatste is het behang gemakkelijk zelf aan te brengen, maar uiteraard kunnen wij het aanbrengen ook voor je uit handen nemen. We horen graag wat je voorkeur heeft.

Fotobehang voor bedrijven en kantoor