• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • PVC-vrij en recyclebaar
  • Beste prijs van NL

Fotobehang voor bedrijven en instellingen

Uniek naadloos fotobehang voor bedrijven en instellingen

Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen ervoor om naadloos fotobehang aan te brengen op muren en wanden. Hiermee krijgt iedere afzonderlijke ruimte direct een unieke uitstraling die de juiste sfeer creëert. Ons naadloos fotobehang voor bedrijven is volledig te personaliseren waardoor bijvoorbeeld iedere vergaderruimte, kantine of winkel direct een totaal andere look krijgt. De afbeeldingen worden in hoge resolutie afgedrukt, waardoor het fotobehang tot leven lijkt te komen. Ook is het mogelijk om een afbeelding uit onze collectie te selecteren. We hebben een uitgebreide selectie van prachtige foto’s en ontwerpen die geschikt zijn voor diverse ondernemingen en instellingen. Het fotobehang is bovendien gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van een prachtig fotobehang in jouw bedrijf of instelling.

Duurzaam naadloos fotobehang

Duurzaamheid en recycling zijn belangrijke thema’s voor vele bedrijven. Gelukkig zijn we ons bij Custom Fotowand bewust van onze ecologische voetafdruk. Ons naadloos fotobehang is gemaakt van duurzaam polyester en is bovendien 100% PVC vrij. De producten worden biobased geproduceerd, wat inhoudt dat we alleen gebruik maken van hernieuwbare grondstoffen. Met aandacht voor mens en milieu wordt ons naadloos behang vervaardigd, zodat onze klanten met een goed gevoel gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.

IMG 1451

Naadloos fotobehang service

Naadloos fotobehang wordt als één geheel aangebracht, waardoor er geen naden te zien zijn. Dit is dus niet te vergelijken met vliesbehang of papierbehang, waarbij de banen duidelijk te zien zijn. Ons fotobehang ziet eruit als één strak geheel, waardoor de afbeelding extra goed tot zijn recht komt. Het behang is eenvoudig zelf aan te brengen, maar kan ook door onze behangservice professioneel worden aangebracht. Met behulp van onze behang service heb je namelijk zelf geen omkijken naar het aanbrengen van het product. We komen graag langs om het fotobehang bij een hospitality vestiging of zorg en welzijn bedrijf of fysio praktijk aan te brengen. Zo weet je zeker dat het fotobehang professioneel en op de juiste manier aangebracht wordt. Onze behangservice is door heel Nederland actief, waardoor iedere onderneming gebruik kan maken van onze diensten.

Naadloos fotobehang voor ieder bedrijf

Met naadloos fotobehang krijgt ieder bedrijf of instelling een sprekende uitstraling. Fotobehang voor een vergaderruimte of in een kantine is een uitstekende keuze om een inspirerende look te creëren op een anders witte of neutrale muur. Het behang is krasvast en watervast, waardoor deze voor verschillende doeleinden geschikt is en gemakkelijk schoon te maken is. Zo is fotobehang in een school of in een sportclub ook een prima keuze om een ruimte te personaliseren. Laat bijvoorbeeld de skyline van je bedrijfsstad plaatsen als fotobehang of licht een mijlpaal uit van de onderneming. Zo kan je met fotobehang projecten allerlei kanten op! Heb je de perfecte afbeelding gevonden? Dan is het mogelijk om fotobehang inclusief montage aan te vragen, zodat onze specialisten deze op locatie komen aanbrengen.

IMG 9686