• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • Kras -en kreukvrij
  • Beste prijs van NL

Fotobehang voor op kantoor

Inspirerend fotobehang voor op kantoor

Fotobehang op kantoor aanbrengen is een uitstekende manier om een persoonlijke stempel op een ruimte te drukken. Bij Custom Fotowand hebben we een uitgebreid aanbod aan diverse ontwerpen die iedere muur of wand weten op te fleuren. Raak je geïnspireerd door prachtige vergezichten of zie je liever de skyline van jouw eigen stad aan de wand? Met kantoor fotobehang krijgt iedere ruimte direct een andere uitstraling, waardoor er meer sfeer en karakter wordt toegevoegd aan de ruimte. Of heb je zelf al een afbeelding voor ogen die je graag als fotobehang wilt laten afdrukken? Dan brengen we jouw visie graag tot leven. Het is namelijk ook mogelijk om zelf fotobehang met de juiste afmetingen te laten ontwerpen. Zo is er voor iedere kantoorruimte wel passend fotobehang te vinden dat goed aansluit bij de bedrijfscultuur en wensen.

Voordelen van naadloos fotobehang

Naadloos fotobehang is voor zowel persoonlijke als zakelijke omgevingen een uitkomst. Het behang wordt in één stuk geprint, waardoor er geen naden of banen te zien zijn. Ons office behang is bovendien gemaakt van duurzame materialen, waardoor het krasbestendig en milieuvriendelijk is. Het behang is gemaakt op een basis van polyester, wat onder andere bestaat uit gerecyclede PET-fles en aardappelzetmeel. Hierdoor kan het office behang ook zeker tegen een stootje en is gemakkelijk schoon te maken door er een doekje overheen te halen. Naast de praktische voordelen ziet foto behang op kantoor of thuis bij het thuiswerken er natuurlijk ook prachtig uit en is het een echte blikvanger!

Een ander groot voordeel van fotobehang op kantoor aanbrengen, is dat het bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Een saaie muur wordt in één klap getransformeerd in een kunstwerk of een stukje natuurpracht. Of het nu gaat om een groot kantoor, of een kantoor in huis, fotobehang maakt een ruimte direct interessanter. Laat je inspireren met fotobehang met een foto uit onze collectie of kies een custom foto uit. Deze worden in hoge kleurintensiteit geprint, zodat elke afbeelding tot leven komt! Zo kun je optimaal genieten van fotobehang op kantoor.

IMG 1451

Zelf plaatsing mogelijk of maak gebruik van onze behangservice

Behangen is niet voor niets een vak apart. Alhoewel sommige mensen het prima zelf kunnen doen, blijkt het in de praktijk toch nog een hele klus om te behangen. Gelukkig is ons office fotobehang heel eenvoudig zelf aan te brengen. Omdat het uit één geheel bestaat, loop je geen risico op scheve banen en ongelijke verdeling. Mocht je toch geen tijd hebben en het door een professional wil laten doen, dan kan je fotobehang in de werkkamer of kantoor ook laten plaatsen door middel van onze fotobehang service. Onze medewerkers komen dan langs op de locatie om het fotobehang op kantoor aan te brengen. Zo maken we het onze klanten graag zo gemakkelijk mogelijk, zodat je binnen de kortste tijd fotobehang aan de wand kunt bewonderen!

Fotobehang Kantoor.jpg