• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • Kras -en kreukvrij
  • Beste prijs van NL

Industrieel fotobehang

Creëer de ideale sfeer met industrieel fotobehang

In moderne inrichtingen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van industriële elementen. Denk aan betonlook, rvs-meubels en natuursteen. Een industriële inrichting is stoer, mannelijk en zakelijk. Wil jij jouw inrichting veranderen en omtoveren tot industriële ruimte? Custom Fotowand helpt je de ideale basis te leggen met industrieel fotobehang. Custom Fotowand maakt prachtig, haarscherp en kamerhoog fotobehang op maat. Zo breng je een grote afbeelding naadloos aan op je muur, ongeacht de afmeting. Industrieel fotobehang is verkrijgbaar in vele varianten, zoals betonlook behang of industrieel behang met natuurlijke elementen. Welk dessin ook bij je past, jouw fotobehang is vervaardigd van gerecyclede materialen en gaat bijzonder lang mee.

Industrieel behang voor thuis

Hoewel een industriële sfeer heel goed past bij een moderne, zakelijke inrichting, kun je deze trend ook gerust thuis toepassen. Denk aan een woonkamer waarin je industrieel fotobehang toepast. Je combineert je wanden met een betonlook vloer of gekleurde gietvloer en je gaat voor moderne, strakke meubels. Zoek je betonlook fotobehang of fotobehang met een industrieel tintje? Kijk dan eens naar onze collecties fotobehang met structuur, zwart-wit fotobehang of de collectie Steden fotobehang. Betonlook behang voor de woonkamer of slaapkamer vind je volop in de collectie fotobehang met structuur. Kun je hieruit geen keuze maken? Stel dan je eigen betonlook of industrieel behang eenvoudig samen op basis van eigen fotomateriaal!

Fotobehang voor projecten en bedrijven

Betonlook fotobehang voor bedrijfsruimten

Ook zakelijke ruimten kun je goed inrichten met industrieel behang. Betonlook fotobehang is ideaal voor het creëren van een zakelijke, opvallende achterwand. Denk aan wanden in vergaderruimten of in een lobby. Omdat het fotobehang van Custom Fotowand van hoogwaardige materialen is gemaakt geeft het direct een luxe uitstraling. Ons fotobehang, bijvoorbeeld met betonlook, gaat lang mee en laat een naadloos resultaat zien. Daarmee is het een meer dan uitstekend alternatief voor vliesbehang.

Industrieel fotobehang op maat

Ga jij je woon- of bedrijfsruimte aanpakken en ben je op zoek naar die perfecte industriële look? Kies dan voor industrieel behang van Custom Fotowand, bijvoorbeeld in de vorm van fotobehang met structuur of betonlook behang. Je bestelt eenvoudig behang in de juiste afmetingen door te kiezen uit één van onze tientallen dessins. Liever zelf samenstellen? Upload dan jouw foto en creëer je perfecte industriële behang in een handomdraai. Voor een extra mooi resultaat kun je bovendien gebruik maken van onze professionele behangservice. Wij brengen jouw kamerhoge behang vakkundig voor je aan, zodat jij er nog jaren van kunt genieten.

IMG 1453