• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • Kras -en kreukvrij
  • Beste prijs van NL

Keuken fotobehang afwasbaar

Keuken fotobehang dat afwasbaar is

Bij het aanbrengen van behang als wandafwerking denk je al snel aan ruimtes zoals de slaapkamer, hal of woonkamer. Maar tegenwoordig is het aanbrengen van behang in de keuken ook heel erg populair. Met trendy fotobehang geef je je keuken een unieke aanblik. Dat geldt niet alleen voor je keuken thuis, maar ook voor professionele keukens en keukens in een restaurant of hotel. Daarbij is het wel van belang dat je kiest voor hittebestendig en afwasbaar fotobehang. Gelukkig biedt de collectie van Custom Fotowand heel veel opties als je op zoek bent naar keuken fotobehang. De naam zegt het al: afwasbaar behang voor de keuken is eenvoudig schoon te maken. Bovendien is ons fotobehang leverbaar uit één stuk. Dat maakt het mogelijk kamerhoge afbeeldingen aan te brengen in je keuken, zelfs boven of naast een hittebron!

Hittebestendig keukenbehang

Custom Fotowand is gespecialiseerd in het leveren van kamerhoog, naadloos fotobehang met haarscherpe afbeeldingen. Je kiest eenvoudig uit één van onze bestaande dessins, of je stelt zelf je fotobehang samen. Kies je voor keuken behang? Dan profiteer je van de afwasbare en hittebestendige eigenschappen van ons behang. Zo kun je met een gerust hart fotobehang in je keuken aanbrengen, bijvoorbeeld op een achterwand. Je keuken behang blijft lang mooi, ook bij intensief gebruik. Je schaft ons afwasbaar fotobehang aan voor een aantrekkelijke prijs.

Schermafbeelding 2021 08 25 om 13 58 45

Waarom fotobehang in de keuken?

Misschien vraag je je af waarom je voor fotobehang in je keuken zou kiezen. Zijn tegels niet veel handiger? Uiteraard maak je tegels eenvoudig schoon, maar je keuken wordt al snel saai. Dat geldt zeker voor een open horecakeuken. Wie een alternatief voor keukentegels zoekt, komt al snel uit bij hoogwaardig en afwasbaar keuken behang. Ons assortiment biedt voldoende mogelijkheden, ook als je die klassieke tegellook wilt behouden. Zo kun je kiezen uit diverse soorten behang met tegels, of fotobehang voor je keuken in zwart wit. Nog een voordeel: je afwasbaar en hittebestendig behang is binnen enkele werkdagen leverbaar en eenvoudig aan te brengen, dit in tegenstelling tot tegels. Zo vernieuw je de muurbekleding in je keuken razendsnel met een prachtig eindresultaat.

Keuze in afwasbaar behang keuken

Zin om je keuken een nieuwe look te geven? Kijk dan bij onze speciale collectie keukenbehang, hierin zijn alle varianten afwasbaar. Uiteraard kun je dit behang ook in andere ruimten aanbrengen. Je hebt keuze uit uiteenlopende taferelen. Denk aan vergezichten, afbeeldingen van groenten, fruit of vis of stijlvol structuurbehang met marmerprint. Welke stijl je ook nastreeft, Custom Fotowand biedt altijd fotobehang aan dat geschikt is voor jouw keuken. Bovendien wordt ons fotobehang gemaakt van gerecyclede materialen, wat je keuze ook duurzaam maakt met het oog voor een beter klimaat.

E63 EDF10 20 A2 4 A83 8 F06 4617511464 D7