• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • PVC-vrij en recyclebaar
  • Beste prijs van NL

Naadloos fotobehang op maat

Naadloos fotobehang op maat bestellen

Fotobehang met kamerhoge afbeeldingen geeft een prachtige uitstraling als het professioneel is aangebracht. Dat is echter een hele klus als je kiest voor traditioneel vliesbehang in banen. Je moet de banen exact op elkaar afstemmen en zo goed als naadloos aanbrengen. Een bijzonder goed alternatief voor behang in banen is naadloos fotobehang. Ben jij op zoek naar kamerhoog behang? Kies dan voor de prachtige muurbekleding van Custom Fotowand. Wij leveren prachtig naadloos fotobehang dat je volledig op maat kunt laten maken. Zo weet je zeker dat jouw behang altijd op je muur past. Bovendien hoef je bij het aanbrengen niet te letten op naden en verspringende afbeeldingen want het behang bestaat namelijk uit één stuk. Ons behang heeft, naast het feit dat het naadloos is, meer voordelen. Zo leveren wij afneembaar behang, gemaakt van gerecyclede materialen en dus duurzaam. Je hebt altijd ruime keuze in dessins. Bovendien kun je ook zelf naadloos fotobehang ontwerpen aan de hand van een eigen afbeelding. Wij zorgen ervoor dat jouw behang op maat zo snel mogelijk wordt geleverd, vaak binnen vijf tot zeven werkdagen. Behang op maat bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Voordelen van naadloos behang

Als je kiest voor behang zonder banen van Custom Fotowand wordt jouw fotobehang in 1 stuk geleverd. Je geeft bij het bestelproces zelf aan welke afmetingen jouw naadloos fotobehang moet krijgen. Fotobehang op maat van Custom Fotowand is al verkrijgbaar vanaf € 29,00 per m2. Dat maakt het een bijzonder betaalbaar behang. Het eindresultaat: prachtig afwasbaar behang voor thuis of in jouw bedrijfsruimte, ook nog eens mét duurzame eigenschappen.

83a55712 f3e2 4315 8d8a 0f340d313640

Duurzaam fotobehang

Wanneer je behang bestelt bij Custom Fotowand leveren wij exclusief en duurzaam behang. Jouw muurbekleding wordt gemaakt van gerecyclede PET-flessen en is 100% PVC-vrij. Het is krasvast, scheurt niet door de polyester basis en is eenvoudig schoon te maken. Dat levert duurzaam behang op dat bijzonder lang meegaat. Wil jij gerecycled behang aanbrengen, thuis of op het werk? Fotobehang bestellen is heel eenvoudig. Je kiest uit één van onze dessins of bladert door onze collecties voor inspiratie. Zo kun je fotobehang op maat bestellen met bijvoorbeeld afbeeldingen van landschappen, dieren, etenswaren of structuren. Dat maakt het mogelijk fotobehang te kopen dat in elk soort inrichting past, van modern en strak tot romantisch en vrouwelijk.

Keuze in naadloos fotobehang

Custom Fotowand is dé online fotobehang winkel voor het bestellen van duurzaam fotobehang. Je kiest bij Custom Fotowand niet alleen voor naadloos fotobehang op maat, maar ook voor uniek kamerhoog behang en afneembaar behang dat zelfs geschikt is voor in de keuken. Bestel daarom nu jouw fotobehang op maat bij Custom Fotowand en transformeer elke ruimte met jouw unieke behang. Liever niet zelf behangen? Dan komt ons behangteam het graag professioneel aanbrengen, voor een perfect resultaat.

F5398cb6 1387 4de8 bdae 656e740c6a80