• Naadloos behang, zonder banen
  • Volledig af te wassen
  • PVC-vrij en recyclebaar
  • Beste prijs van NL

Fotobehang bloemen

Fotobehang met bloemen

Op zoek naar een echte eyecatcher voor op je wand? Dan is ons fotobehang met bloemen een echte aanrader! Het heeft ten opzichte van onze andere collecties een zeer romantische uitstraling. Daardoor is ons behang met bloemen onder andere voor de slaapkamer erg geschikt. Echter, ook in andere ruimtes zorgt het direct voor een behoorlijke dosis gezelligheid. Met bloemen behang kun je de plank eigenlijk nooit mis slaan, in welke ruimte je het ook aanbrengt. Al ons fotobehang is bovendien afwasbaar en krasvast en dus is het zelfs toe te passen in de keuken! Zie jij jezelf al op je gemak ontbijten of dineren met een fotobehang met bloemen op de achtergrond? Wij printen het design naar wens voor je op maat, waarna we het volledig naadloos bij je thuis afleveren. En wist je al dat al ons behang biobased geproduceerd is? We gebruiken daarvoor enkel PVC vrij, gerecycled materiaal en daar zijn we behoorlijk trots op. Op deze manier verkleinen wij ook onze CO2 voetafdruk!

Bloemen behang op maat

Droom jij van fotobehang met bloemen, maar vind je het niet mooi als er naden inzitten? Dat snappen wij bij Custom Fotowand helemaal! Daarom maken wij al ons behang uit één stuk en volledig voor je op maat. Dat wil zeggen dat we het printen op een vel met de daadwerkelijke afmetingen van de muur en dus niet op losse rollen. Je zou denken dat dit lastig aanbrengen is op de muur, maar dat valt hartstikke mee! Zie je het toch niet zitten om het zelf te doen? Dan kun je voor onze behangservice kiezen en komen wij het gekozen fotobehang met bloemen hoogstpersoonlijk en superstrak bij je aanbrengen.

IMG20210319132458 kopie

Ons aanbod bloemen fotobehang

Wat voor stijl je ook in gedachten hebt, wij hebben fotobehang dat daarbij past. Ga bijvoorbeeld voor fotobehang met bloemen in vintage stijl, voor een nostalgische look die verder weinig nodig heeft. Of wil je perse een bloemen behang met vogels, voor een wat levendigere uitstraling? Deze zijn net als het bloemen behang met vintage look geschikt voor elke ruimte! Fotobehang met vogels en bloemen is niet voor niets ontzettend populair. Je brengt er een stukje natuur mee naar binnen en de ruimte is in één klap gezellig.

Kleine of grote bloemen behang?

Will jij graag fotobehang op maat laten maken, maar twijfel je of je grote of juist kleine bloemen wilt? Houd er dan rekening mee dat hoe groter de bloemen, des te meer het behang zal opvallen. Grote bloemen behang is perfect voor ruimtes waar je één opvallend element in wilt gebruiken, zoals een werkkamer, hal of zelfs een wachtkamer en/of behandelruimte. Een behang met kleine bloemen is juist wat drukker en heeft een opvallender patroon. Daardoor valt het tevens erg op, maar wel op een andere manier. Wij adviseren je uiteraard graag over welk type fotobehang met bloemen het meest geschikt is voor de betreffende ruimte.

Bouquet flowers 2